3.4 Vereenvoudigd Energie Label (V.E.L.): hoe onder controle te houden?
Wat?
Het Energielabel is een feit. We hebben nu een Vereenvoudigd Energie Label. Wij noemen dat ook wel het dunne label. Het label van voor 2015 bestaat ook nog: het DIKKE label. Een verkoper MOET een label overhandigen.
Hoe krijg ik het voor elkaar dat mijn Verkoper zijn label op tijd bij de notaris heeft. Zijn er andere mogelijkheden. Hoe werken die? Wie kan mij daarbij helpen in dit proces en hoe werk dat dan? Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. U leert wat de makkelijkste weg is.
Voor Wie?
Voor iedereen in het proces van aan en verkoop die belast is met het proces (en onderdelen daarvan): Makelaars, Notarissen, Hypotheek verstrekkers, Woning fotografen, Stylisten, etc.
Resultaat?
U leert WAT u moet doen om de Verkoper zo snel en soepel mogelijk aan een label te helpen. Welke wegen daarvoor zijn en hoe die werken. Wat je daar ZELF aan kunt doen.
Vorm?
Tezamen in een groep met gelijkgestemde collega's krijgt u zowel de theorie als de praktijk. met veel voorbeelden en uiteraard met discussie.
Modules?
Er is één module: Vereenvoudigd Energie Label
Na deze training kunt u de training "Energie-Index of V.E.L. opstellen" volgen. Deze training leidt u op voor het examen Energie Index Opnemer en Adviseur waardoor u BEIDE labels mag maken. Verwarrend? Bel mij eens op voor een heldere uiteenzetting.
 
 
AVVO, Passie voor bestaand Vastgoed