6. Kostprijzen en voorwaarden
Wij bieden onze opleidingen aan voor een vast, laag tarief, exclusief BTW n INCLUSIEF accommodatiekosten. Digitaal lesmateriaal wordt gratis beschikbaar gesteld.
AVVO en haar partner(s) zijn CRKBO gecertificeerd en wij kunnen u als zodanig een BTW vrije (BTW tarief 0%) rekening sturen. Mocht u vanuit uw eigen onderneming echter belang hebben bij een BTW rekening dan kunnen wij dat uiteraard voor u verzorgen.
Ons lesmateriaal bestaat altijd uit digitale ontwikkelde informatie die wij ook digitaal beschikbaar stellen zodat deze ook eenvoudig te verspreiden is binnen uw eigen organisatie en ook geen bomen uit het milieu kost.
U kunt zich inschrijven voor een open opleiding (OpenLeren) door een mail te sturen aan info@avvo.nl met vermelding van de cursus waar uw belangstelling naar uit gaat. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw verzoek terug en aan uw verzoek dan in overleg met u inplannen en uitwerken.
Wilt u met ons overleggen over een InCompany training, cursus of opleiding, naam dan contact op met ons door ons te bellen: 0651 22 32 54. U krijgt dan onze managers direct aan de lijn en u kunt met hen direct afspraken maken. U kunt ons ook een mail sturen met uw vraag.
De betalingstermijn is altijd uiterlijk één week voorafgaand aan de eerste les die u van ons ontvangt.
Een Prijslijst is met een eenvoudige mail aan ons voor u beschikbaar.
Voor particulieren en niet BTW plichtige organisatie: wij kunnen u een BTW-vrije factuur doen toekomen.
Voor BTW-plichtige ondernemingen: Al onze prijzen zijn exclusief BTW.
 
AVVO, Passie voor bestaand Vastgoed.